na vrh

Desktop aplikacije

Izrada desktop aplikacija za vođenje poslovanja PC STRONG

Iako sve više u drugom planu, izrada DESKTOP aplikacija još uvek se traži, a kombinacija bogate tehničke stručnosti, višegodišnjeg iskustva i duboko razumevanje arhitekture operativnih sistema, programerima PC STRONG DOO pomažu u uspešnom razvoju. Izrada DESKTOP aplikacija podrazumeva specifična znanja i dugotrajan rad na rešavanju najsloženijih izazova predstavljenih u vidu zahteva klijenata.

ZAŠTO PC STRONG ZA IZRADU DESKTOP APLIKACIJE

Naše iskustvo i rad na razvoju mnogobrojnih DESKTOP aplikacija mogu nas preporučiti  za izgradu aplikacije koja će vaše zaposlene i klijente oduševiti bogatom funkcionalnošću, brzinom rada i jednostavnošću korisničkog interfejsa. Mi smo tim profesionalaca koji mogu kreirati nove DESKTOP aplikacije, modernizovati stara rešenja, kreirati WEB aplikacije za povezivanje poslovnih DESKTOP aplikacija, čineći vaš poslovni proces bržim i efikasnijim.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Ako imate inovativnu ideju za izradu DESKTOP aplikacije kojoj je potrebno dodatno istraživanje i razvoj da bi se pronašlo odgovarajuće tehnološko rešenje i primena, mi možemo pomoći. PC STRONG je već opremio mnoge firme i preduzeća sofisticiranim i efikasnim DESKTOP aplikacijama, WEB aplikacijama, kao i savremenim MOBILNIM aplikacijama.

MODERNIZACIJA POSTOJEĆIH DESKTOP APLIKACIJA

Ako smatrate da vaša zastarela DESKTOP aplikacija ograničava produktivnost kompanije ili ograničava dalji razvoj firme, u pravu ste. Zastareli softver može uzrokovati mnogo problema u poslovanju, uključujući pitanja bezbednosti i stabilnosti. PC STRONG može da modernizuje staru DESKTOP aplikaciju ili da je ponovo kreira od nule koristeći najsavremenije tehnologije.

INTEGRACIJA DESKTOP I WEB APLIKACIJA

Pravilan prenos podataka i funkcionisanje tokom rada u IT okruženju preduzeća su presudni za efikasnost poslovanja. Na osnovu postojećih rešenja i vaših zahteva, možemo stvoriti kompleksno integraciono rešenje i dodatke kako bi sva vaša poslovna rešenja efikasno i besprekorno funkcionisala kao jedinstveni sistem.

RAZVOJ API-ja

PC STRONG pruža i usluge razvoja API-ja za postojeće DESKTOP aplikacije kako bi se osigurala bolja povezanost između različitih rešenja i usluga. Sa svim našim prethodnim iskustvom, nakupili smo znanje potrebno za kreiranje API-ja koji će pomoći vašem proizvodu da postane deo bilo kog softverskog ekosistema.

 

Naš krajnji cilj je isporuka dobro struktuirane, kvalitetne i atraktivne DESKTOP aplikacije i uvereni smo da u tome možemo uspeti svaki put.