na vrh

Web aplikacije

Izrada Web aplikacija za vođenje firme PC STRONG

Izrada WEB aplikacija i njen značaj za poslovanje firme ogleda se u sledećim faktorima:

  • Centralizacija funkcionisanja delova preduzeća, mogućnost praćenja operacija, prodaje i upravljanja projektima u realnom vremenu sa udaljene lokacije.
  • Korišćenje svestranosti i povećane bezbednosti lokacije na koju se WEB aplikacija postavlja, prelaskom sa stare DESKTOP aplikacije na novu WEB aplikaciju.
  • Mogućnost povećanja broja klijenata i bolja usluga za postojeće klijente nuđenjem novih opcija prilikom korišćenja WEb aplikacije.
  • Integracija potpuno novih WEB aplikacije ili njihovih delova koji će nuditi nove usluge ili rešenja za online korisnike i preduzeća i njihove poslovnice.

Svi navedeni faktori mogu imati ogroman uticaj na poslovanje firme vodeći ga u novom i uzbudljivom smeru, menjajući način funkcionisanja i nudeći potpuno novu perspektivu budućeg upravljanja i mogućih benefita.

ZNAČAJ IZRADE WEB APLIKACIJA ZA NOVE FIRME

Ako ste tek otvorili firmu i tražite usluge izrade WEB aplikacije za vođenje kompletnog ili dela poslovanja, znači da ste na pola puta do uspeha. Novootvorene firme mogu imati višestruke koristi od WEB aplikacija, posebno ako radite i na strategiji brendiranja. S druge strane, nadogradnja ili izmena postojeće WEB aplikacije, takođe može pomoći da proširite posao, dobijete širu publiku i povećate broj potencijalnih kupaca ili korisnika usluga.

PROCES IZRADE WEB APLIKACIJA ZA FIRME

Prilikom izrade WEB aplikacije, stručni tim PC STRONG DOO usko sarađuje sa klijentima u cilju izbora najboljeg programskog okvira koji će odgovarati specifičnim potrebama poslovanja.

Razvojni tim PC STRONG DOO ima veliko iskustvo u programiranju SQL baze podataka i personalizovanom programiranju poslovnih baza podataka. Mi koristimo samo najnaprednije alate kako bismo izradili WEB aplikacije koje su pogodne za upotrebu na različitim serverima i koje su kompatibilne sa svim uređajima. U toku izrade WEB aplikacije vršimo različite testove kako bismo bili sigurni da aplikacija može da funkcioniše nesmetano u različitim situacijama.

Testiranje uključuje QA testove svake moguće interakcije sa WEB aplikacijom, jer želimo da budemo sigurni da sve funkcije savršeno funkcionišu pre nego što ih pokrenemo online.

KAKO SE PRAVI WEB APLIKACIJA ZA FIRMU

Alati za izradu WEB aplikacija koje koristi tim PC STRONG olakšavaju izradu aplikacije i u potpunosti se oslanjaju na WEB tehnologije i kompatibilne su sa svim uređajima. U cilju što atraktivnijeg izgleda, programeri PC STRONG usko sarađuju sa WEB dizajnerima koji stvaraju korisnički interfejs (izgled stranice, menija i slike koje se u aplikaciji koriste). Programeri i dizajneri zajedno kreiraju okruženje u kome se kvalitet prepliće sa estetikom i jednostavnim upravljenjem i navigacijom.

Naš krajnji cilj je isporuka dobro struktuirane, kvalitetne i atraktivne WEB aplikacije i uvereni smo da u tome možemo uspeti svaki put.