na vrh

Programi za daljinsku kontrolu pristupa

Programi za firme » Programi za daljinsku kontrolu pristupa

 

Program za daljinsko otključavanje vrata, odnosno program za daljinsku kontrolu pristupa omogućava da svoja vrata otključate putem mobilnog telefona. Program za daljinsko otključavanje omogućava vlasnicima ugostiteljskih objekata da gostima obezbede jedinstvene kodove za oključavanje vrata i omoguće ovu funkciju na mobilnom telefonu.

Program za daljinsko otključavanje vrata - Program za daljinsko upravljanje pristupomProgram za daljinsko otključavanje vrata može u potpunosti kontrolisati pristup nekretninama (poslovnim objektima, apartmanima, sobama) u svakom trenutku.

Kako radi program za daljinsko otključavanje vrata

Preko onlajn platforme se odobrava otključavanje, definiše se vreme boravka, a platforma beleži istoriju pristupa i otključavanja u realnom vremenu. Program za daljinsko otključavanje se aktivira i kontroliše preko pristupnih kodova, koje vlasnik nekretnine preko platforme dodeljuje korisnicima prostorija. Klasična upotreba ključeva se ne koristi, a i potreba za osobama zaduženim za kontrolu ulaska u objekat ili prijem gostiju prestaje da postoji.

Zašto program za daljinsko otključavanje vrata

Program za daljinsko otključavanje omogućava pojedincima i firmama da daljinski obezbede ulaz i kontrolu pristupa objektima. Najčešća upotreba programa za daljinsko otključavanje je kod izdavanja apartmana, soba, vikendica. Korišćenjem programa za daljinsko otključavanje nema potrebe za fizičkim prisustvom vlasnika ili menadžera pri prijemu gostiju. Takođe, program za daljinsko otključavanje se upotrebljava i za pristup magacinima, poslovnim objektima i sl.

Program za daljinsko otključavanje se sastoji iz dve celine, onlajn platforme i hardvera instaliranog u objektu korisnika sistema.