na vrh

Mobilne aplikacije

Izrada mobilnih aplikacija za vođenje firme PC STRONG

BRZA IZRADA MOBILNIH APLIKACIJA

Mi, u PC STRONG DOO, smo odavno shvatili da klijente uglavnom ne interesuju programerski termini i nepotrebna priča. Ako želite da se vaše ideje za izradu MOBILNIH aplikacija ostvare, budite sigurni da ćemo koristiti najbolje prakse, najviše industrijske standarde i sve dostupne tehnologije za brzi razvoj WEB i MOBILNIH aplikacija.

Izrađujemo MOBILNE aplikacije koje ne zahtevaju instalaciju i rade na svim uređajima bez obzira na proizvođača ili OS.

POSVETITE VREME IDEJI I RAZVOJU MOBILNE APLIKACIJE

Vaše poslovanje treba da raste! Radite na marketinškoj strategiji firme da biste dobili više klijenata i posla i uvećali promet i profit. U tome vam mogu pomoći kvalitetne i pouzdane MOBILNE aplikacije. Ne gubite dragoceno vreme baveći se nabavkom nepouzdanih Android ili iOS MOBILNIM aplikacijama koje su sve češće meta malicioznih korisnika. MOBILNE aplikacije koje izrađuje PC STRONG DOO rade nezavisno od operativnih sistema, nema klasične instalacije, a ipak se mogu preuzeti sa bezbednih lokacija Google Play Store i drugih proverenih WEB mesta.

MOBILNE APLIKACIJE SA MODERNIM UI-jem

MOBILNE aplikacije postaju najzastupljeniji način interakcije među korisnicima, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi života. Izrada MOBILNE aplikacije može za vaše poslovanje značiti prekretnicu, mesto sa koga će vaše poslovanje eksponencijalno rasti i svakog dana donositi nove korisnike. Ono što ostaje uvek, bez obzira na sve napredne tehnologije, je prvi utisak i iskustvo korišćenja MOBILNE aplikacije. Da bi bila uspešna i privukla veći broj korisnika, pored toga što mora ispunjavati sve zahteve u praktičnom smislu, MOBILNA aplikacija mora biti jedinstvena po izgledu i predstavljati brend. Moderan i jednostavan UI, laka navigacija i jednostavna upotreba opcija MOBILNE aplikacije je ključ uspeha.

PC STRONG ima način da i dizajn prilagodi potrebama klijenata. Ako imate svoju ideju, pokušaćemo da je u potpunosti ispoštujemo, a ako želite, možemo dati i neki predlog i sugestiju u cilju poboljšanja.

POMOĆ I SAVETI ZA IZRADU MOBILNE APLIKACIJE

Iako smo firma za razvoj MOBILNIH, WEB i DESKTOP aplikacija, naše dosadašnje iskustvo nam pomaže da razumemo skoro svako poslovanje i da pomognemo, kako u tehničkim, tako i u poslovnim aspektima izrade MOBILNIH aplikacija.

KONKURENTNE CENE MOBILNIH APLIKACIJA

Izaberite između dva modela određivanja cena izrade MOBILNIH aplikacija, prema zahtevu i dogovoru ili prema budžetu i dogovoru. U prvom slučaju klijent postavlja striktne zahteve na osnovu kojih dobija ponudu, dok se u drugom slučaju ponuda daje na osnovu određenog budžeta uz usvajanje zahteva u meri u kojoj je to moguće.

Garantujemo da ćete od nas dobiti najbolju ponudu u odnosu cena-kvalitet, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Naša saradnja svakako ne prestaje u momentu kada je MOBILNA aplikacija završena, tu smo za sve vaše dodatne ideje, zahteve i nadogradnju.

Naše usluge za razvoj MOBILNIH aplikacija uključuju:

  • Detaljno planiranje strukture
  • Implementaciju API /Backend koda
  • Razvoj zasnovan na modularnoj tehnologiji
  • Integraciju eksternih API-ja
  • UI dizajn
  • Usluge testiranja kvaliteta i bezbednosti
  • Podešavanje infrastrukture (servera)
  • Upload na Google i Apple prodavnice

 

Naš krajnji cilj je isporuka dobro struktuirane, kvalitetne i atraktivne MOBILNE aplikacije i uvereni smo da u tome možemo uspeti svaki put.