na vrh

O nama

PC STRONG je osnovan 1990. godine kao agencija za izradu programa za firme. Kroz razvoj programa za firme i poslovnu upotrebu u DOS-u nastao je KRONOS, da bi se 2000. godine krenulo u usavršavanje i došlo do modernog, efikasnog paketa RODOS koji je radio na Windows OS-u.

Kupovinom naših programa za firme u to vreme, klijenti su dobijali idealno oruđe za vođenje poslovanja bez obzira na delatnost, veličinu i obim posla. Samim tim, poslovanje je bilo jednostavnije, sigurnije i efikasnije. Prilagođavanje poslovanju korisnika i potrebama firmi, praćenje i usavršavanje tokom vremena je uvek bio i ostao naš osnovni cilj.

Pojavom širokopojasnog internet pristupa, način poslovanja je počeo da se menja iz korena. Isprativši sve promene, PC STRONG je nastavio da rešava najkompleksnije zahteve korisnika uvođenjem modernih tehnologija i korišćenjem najboljih alata za izradu poslovnih aplikacija, odnosno programa za firme. U današnje vreme, mobilni uređaji preuzimaju primat u svemu, pa izrada WEB aplikacija i personalizovanih MOBILNIH aplikacija postaje osnova za unapređenje svih vidova poslovanja.

Izrada poslovnih aplikacija za vođenje firme PC STRONG

PC STRONG se trudi da ostane ispred konkurencije koristeći dugogodišnje iskustvo, veliko znanje i specifične veštine, kako bi uspeo da i dalje izradom poslovnih aplikacija unapredi poslovanje što većeg broja firmi.

Poznato je da, za razliku od pre 20 godina, postoji mnogo više mogućnosti i funkcionalnosti, pa u skladu sa tim PC STRONG više ne radi programe i poslovne aplikacije u paketima. Izrada poslovnih WEB, MOBILNIH i DESKTOP aplikacija, kao programa za firme, se sada radi po narudžbi, odnosno prema konkretnim zahtevima klijenata.

Na ovaj način se izrada programa za vođenje firmi personalizuje, prilagođava i kreira u meri u kojoj se to zahteva, uz mogućnost integracije sa starim aplikacija, nadogradnje ili izmene modula.

IZRADA PROGRAMA ZA FIRME

Izrada poslovnih aplikacija, tj. programa za vođenje poslovanja može se posmatrati kao:

Izrada WEB aplikacija

Izrada MOBILNIH aplikacija

Izrada DESKTOP aplikacija

 

TEHNIČKA PODRŠKA

Bez obzira na veličinu i cenu poslovne aplikacije, PC STRONG nudi tehničku podršku koja se odnosi na bezbednost i funkcionalnost aplikacije. Tehnička podrška podrazumeva i određeni stepen nadogradnje ili izmene postojećih aplikacija, kao i povezivanje aplikacija u okvru jednog sistema. Podrška se ugovara pre, u toku ili nakon izrade poslovne aplikacije, odnosno programa za vođenje firme. U zavisnosti od dogovora i zahteva, formira se i cena same podrške na mesečnom ili godišnjem nivou.

 

NAŠ TIM

 

Pouzdanost i kvalitet WEB, MOBILNIH i DESKTOP poslovnih aplikacija garantujemo mi, vaše je samo da ih koristite.