na vrh

Programi za vođenje kafića i restorana

Programi za firme » Programi za vođenje kafića i restorana

 

Dajte svojim zaposlenima mogućnost da brzo i tačno usluže goste vašeg kafića ili restorana. Program za kafiće i restorane omogućava da porudžbine uzimaju putem tableta ili pametnog telefona, šalju ih u kuhinju na displej ili kao narudžbu u šank.

Program za kafiće i restorane pozitivno utiče na stvaranje jedinstvene atmosfere, tako što može obezbediti sve funkcije: upravljanje narudžbama, upravljanje zalihama, upravljanje zaposlenima, vizuelnu analitiku prodaje, program lojalnosti kupaca i još mnogo toga.

Program za kafiće i restorane omogućava brzu i jednostavnu nadogradnju u slučaju potrebe.

Lako upravljanje porudžbinama

Program za kafiće i restorane - Izrada programa za firmeProgram za kafiće i restorane može omogućiti da zaposleni lako mogu da primaju i upravljaju narudžbinama u veoma kratkom vremenu, kao što je momentalno slanje narudžbe u kuhinju. Brže i sa manje grešaka zaposleni mogu slati narudžbe u kuhinju pomoću kuhinjskih ekrana ili printera.

Nalozi zaposlenih mogu biti definisani prema stolovima koje opslužuju. Organizujte akcijske prodaje u skladu sa vašim potrebama Prilagodite svoj meni, prenesite popularne stavke na prvi ekran i obezbedite brze narudžbe. Stavke i kategorije u programu za kafiće i restorane se mogu organizovati na odvojenim stranicama, poput kafe, kolača, voća, pića, jela i sl. Postoji i mogućnost kreiranja različite opcije za menije: doručak, ručak, večera, dostava, a program za kafiće i restorane može sadržati i modul za online rezervaciju.

Zadržite stalne goste

Osnova svakog posla i delatnosti je poverenje klijenata i kupaca. Pored kvalitetne hrane  i pića i jedinstvene atmosfere, brzina i tačnost pružanja usluge je od velike važnosti. Program za kafiće i restorane može obezbediti baš to, brzinu i tačnost pružanja usluge. Program za kafiće i restorane može sadržati i modul u koji se upisuju stalni gosti radi kreiranja programa lojalnosti i nagrađivanja. Program za kafiće i restorane može pomoći u izgradnji ličnog angažmana u cilju pretvaranja povremenih u stalne posetioce vašeg kafića ili restorana. Dodatni programski modul programa za kafiće i restorane može obezbediti upis ličnih preferenci u pogledu narudžbina svakog stalnog gosta čime se pokazuje briga o njima.

Upravljanje radom zaposlenih

Pomoću programa za kafiće i restorane pratite rezultate rada svakog zaposlenog i donosite kvalitetne poslovne odluke. Program za kafiće i restorane može imati i opcije za prijavu i odjavu zaposlenih i obračun radnih sati. Na kraju smene se može utvrditi postojanje bilo kakve razlike u novcu i pratiti tačnost ili manipulacija zaposlenih.

Upravljanje sa jednog mesta

Upravljajte sa više kafića ili restorana sa jednog mesta. Pratite prodaju, zalihe, zaposlene i goste - sve što vam treba od podataka može biti na jednom mestu. Pratite rast ili pad prodaje u odnosu na prethodni dan, nedelju ili mesec i odmah reagujte na promene. Analitika prodaje artikala omogućava utvrđivanje najprodavanijih jela ili pića, pa se samim tim mogu donositi ispravne odluke o nabavci ili izmeni asortimana.

Pregled zaliha i popis

Program za kafiće i restorane može pomoći i u kontroli zaliha obezbeđujući pregled stanja svih artikala i aktiviranjem obaveštenja za nabavku. Ova mogućnost je posebno korisna kada se radi o lancu kafića ili restorana, jer omogućava preraspodelu zaliha u slučaju potrebe. Takođe, program za kafiće i restorane možete koristiti i za brz i efikasan popis kad god se za to ukaže potreba.