na vrh

Programi za prodaju karata - tiketing

Programi za firme » Programi za prodaju karata - tiketing

 

Program za prodaju karata, tzv. tiketing program obezbeđuje brzo i efikasno kreiranje, štampu i prodaju karata. Pomoću programa za prodaju karata, karte se mogu štampati na raznim uređajima, kao što su laserski štampači, ink jet štampači, štampači karata ili termički prenosni štampači. Program za prodaju karata može kao rezultat imati i prodaju elektronskih karata i štampu karata različitih veličina i namene. U zavisnosti od delatnosti, PC STRONG može uraditi program za tiketing prema zahtevima klijenata, tako da za svaku delatnost rad programa može biti specijalizovan. Ukoliko imate potrebu za programom koji može obezbediti različite vrste karata, PC STRONG može i to napraviti dodavanjem odgovarajućih modula i nivoa pristupa.

Prodaja i štampa karata

Program za prodaju karata, tzv. tiketing programKarte mogu biti sa brojevima reda i sedišta (rezervisano sedenje), sa serijskim brojevima, kao ulaznice bez brojeva, kao karte sa barkodovima.

Prodaja i štampa karata se može raditi za prolaz kroz peron, rampu, staničnu uslugu, kao i za prodaju raznih vrsta karata na šalterima, od običnih za putovanje, preko dopune plastičnih karata (kao Bus Plus) za zaposlene, đake koji svakog dana putuju i sl.

Program za prodaju i štampu karata može vas zaštititi od kopiranja karata i gubitaka u prihodima. Ovo se odnosi na kreiranje zaštićenih karata sa barkodovima, koje se na ulazu mogu proveravati Barcode skenerom, veb kamerom, Android telefonom ili iPhonom. Svaka karta se može koristiti samo jednom za ulazak. Karte se takođe mogu štampati sa barkodovima kao PDF i slati ih e-mailom.

Veličine karata i štampači

Program za prodaju i štampu karata se pri izradi može podesiti tako da omogući kreiranje karte bilo koje veličine i formata. Karte se mogu štampati na kartonu, perforiranim papirima ili drugim vrstama materijala u zavisnosti od uređaja za štampu (normalnim laserskim ili inkjet štampačem ili posebnim štampačem karata).

Program za prodaju karata se posebno može razviti za organizatore događaja srednjih i manjih dimenzija (horovi, muzičke grupe, pozorišta, sportski klubovi) koji štampaju sopstvene ulaznice i prodaju ih direktno ili online. Program za izradu i štampu karata se može prilagoditi svim delatnostima i potrebama, od transporta, do organizacije raznih događaja.

Programom se može upravljati i sa udaljene lokacije, a štampa se može raditi na lokalnom štampaču.
 
Pozovite PC STRONG i proverite sve dodatne informacije. Odgovorićemo na sve vaše zahteve i kreirati program za prodaju i štampu karata prema vašim zahtevima.